Estrada

Kuma Marije Šerifović otkrila: Imala je nekih simpatija, ali njoj se teško neko dopada

Marija Šerifović trudi se svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, no njena kuma Maja Rakić Jevtić otkrila je neke sočne detalje.

“Te neke simpatije su bile vezane za ljude iz muzičke sfere. Ne bih da imena da pominjem, sjetiće se ona… A u srednjoj školi i u muzičkoj… i te ljude sam znala. Nije bilo previše tu tih nekih likova. Specifična je ona, teško se njoj neko dopada”, ispričala je njena kuma u emisiji “Metar moga sela”.

“Marija i ja se družimo više od trideset godina. Naše porodice su bile povezane, tako smo se i nas dvije spojile. Išle smo u istu osnovnu školu i u srednju, ali ono što je zanimljivo je da nikada nismo bile u istom odjeljenju, a nikada se nismo ni razdvajale. I odmori i eksurzije i zimovanja i ljetovanja… Mi smo sada kume zato što je mene i mog muža Mara vjenčala prije deset godina”, ispričala je o njihovom odnosu.

“Marija je drugačija. Svoja je, direktna, možda je nekima, ona bi se naljutila, sto puta smo to ponovili, kada mi kaže: ‘A zašto mi to kažeš?’, samoživa, ali to samo djeluje tako. Ona je jedan veliki genijalac u smislu, za šta god da se zainteresuje to nema brige da će biti perfektno odrađeno”, zaključila je Maja. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh