Estrada

“PORODICA POSTAJE BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG ČLANA!” Ova zadrugarka objavila RADOSNE VIJESTI! Ponovo TRUDNA?

Oduševila je sve svoje pratioce ovom objavom!

Aleksandra Subotić - Novi

Bivša učesnica rijalitija “Parova” i “Zadruga”, Aleksandra Subotić izašla je u javnost kada je izbio skandal, jer ju je vanbračni suprug Predrag Peca Raspopović prevario sa tadašnjim najboljim prijateljem, a sadašnjim supružnikom. -op članica šeste sezone, Maja Marinković.

Nakon raskida sa Majom, Rapopović se vratio Sandri, sa kojom ima sina.

Kako se čini, otkako su ponovo zajedno, blistaju, a sada je Aleksandra srećnu vijest objavila na svom Instagram profilu:

– Moja porodica od sutra zvanično postaje bogatija za još jednog člana – napisala je Subotićeva i oduševila fanove koji su odmah pomislili da je u drugom stanju.

Međutim, da li je Sandra ponovo trudna, ili su ona i Peca odlučili da nabave kućnog ljubimca, a svi znamo da se ljubimci vole kao članovi porodice, tek treba da saznamo… prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh