Estrada

BRENDON RASKRINKAO MAJU MARINKOVIĆ – OTIMAČICA MUŽEVA I IZOPERISANA: Haos za crnim stolom

U toku raspodjele budžeta, ovonedjeljni vođa Brendon Radonić otkrio je svoje iskreno mišljenje o Maji Marinković i potkačio je na račun njenog izgleda.

Maja i Brendon - Novi

– Zola daću ti mali budžet. Više podržavam Miljanu. Zola smatram da si se ugojio i da trebaš da paziš na svoj rječnik – kazao je Brendon.

– Dat ću ti malo da mi pipneš, aj zdravo – rekao je Zola.

– Jeleni Golubović ide srednji budžet. Poznajemo se, ne zamjeri za srednji, zamjerka je što prošiš kod ljudi za hranu – rekao je Brendon.

– Mi smo dobri od prvog rijalitija, nisam ovo očekivala. Nikad nismo imali komflikt – rekla je Jelena.

– Imam preče ljude za veliki budžet. Budi zadovoljna – kazao je Brendon. prneosi “Novi“.

– Maja najbolja riba, otima tuđe muževe, top izgleda, gotivim te. Zato što si posebna, uvek čista i lepa. Ne piješ lijekove na vrijeme. Dekodiraj te japanske obrve. Srednji budžet za tebe – rekao je Brendon.

– Mali budžet za Sanju. Nemaš svoju priču u rijalitiji, treba da se opustiš – kazao je Brendon.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh