Estrada

KĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA RODILA DJEVOJČICU: A tek da čujete kakvo joj je neobično ime dala

Kćerka Mustafe Nadarevića Nana Nadarević rodila je djevojčicu i otkila neobično ime koje su joj dali.

Silvije Pleština i Nana su u dugogodišnjoj vezi, a on je javnosti postao poznat kada je prije 12 godina osvojio 250 hiljada kuna na kvizu „Ko želi biti milijunaš?“.

PR stručnjakinja Nana Nadarević, kći pokojne glumačke legende Mustafe Nadarevića, na svijet je donijela svoje prvo dijete. Sretnu vijest svojim je pratiteljima obznanila na svom Instagramu.

Novopečena majka objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira s prinovom i svojim partnerom Silvijom Pleštinom. U opisu fotografija otkrila je i neobično ime koje su nadjenuli djevojčici.

‘Novi član stigao je u naš klan. Dobrodošla Rumi’, napisala je Nana na Instagramu, a u komentarima su se odmah počele nizati čestitke roditeljima.

Sliku pogledajte OVDJE.

Silvije Pleština i Nana su u dugogodišnjoj vezi, a on je javnosti postao poznat kada je prije 12 godina osvojio 250 tisuća kuna na kvizu „Tko želi biti milijunaš?“.

Nana je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima ima više od 25 tisuća pratitelja, a tajnu njezina imena svojedobno je otkrio i pokojni Mustafa Nadarević iza kojeg je, osim kćeri Nane, ostala i kći Nađa te sin Aša.

‘Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak’ otkrio je medijima svojedobno legendarni glumac, piše Večernji.hr


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh