Estrada

Britney Spears izazvala ljutnju s novom nagom fotografijom

Pjevačica Britni Spirs u posljednje vrijeme svojim objavama šokira svoje brojne obožavaoce. Sada je podijelila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Britney-Spears - Pixabay

Počastila je ona tako fanove fotkom na kojoj pozira u krevetu, a intimne dijelove je pokrila rukom, a uz fotografiju napisala je i dosta neprimjeren opis.

Obožavaoci nisu bili oduševljeni pjevačičinim potezom te su joj to i pokazali u komentarima.

“Moraš prestati i razmisliti o onima koji te vole i kakav će uticaj ovakve stvari imati na njih. Jača si od ovoga i voljena si u porodici”, “Ne moraš raditi ovo i tužno je što misliš da moraš”, “Neka joj netko oduzme mobitel”, samo su neki od komentara nezadovoljnih pratilaca.

Britni već duže vrijeme na društvenim mrežama objavljuje gole fotografije, a njezini fanovi zabrinuti su zbog njezinog ponašanja. Međutim, ona tvrdi da je sve u redu i da nema potrebe za brigu. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh