Estrada

“REKLA MI JE DA SKINEM BUBICU U GARDEROBERU!” Aleks Nikolić NA STUBU SRAMA zbog Bilala: Izneo sve DETALJE

Kad Dejan čuje za ovo…

Danas, tokom emisije, povela se tema na račun Aleksandre Nikolić, koja je navodno krišom poslala čokoladicu Bilalu Brajloviću preko Milice Veselinović.

Aleks je to oštro demantovala, a Bilal nije odustajao od svoje tvrdnje.

– Milice, ti si sinoć rekla da si u garderoberu dala čokoladicu Bilalu od Aleks, posle ti se ona izbečila – ispričala je Ivana Šopić.

– Kad sam ja izgovorila sinoć to nisam znala o čemu se radi – pravdala se Milice.

– Bilal laže, babo ga je ovde poslao da zaradi parice – nastavila je Aleks.

– I da mu nisi dala čokoladicu, zašto si mu posle svega kupila dva piva? – ustala je Sanja Grujić.

– Za to si u pravu, ja sam budala – dodala je Nikolićeva.

– Mico, znaš šta si rekla, da je čokoladica od Aleks. Ja sam te pitao što. Posle si došla u garderober i sklonila onaj moj crveni prsluk. Ispadaš smešna, štitiš njenu g*zicu kod nekih levata. Svega mi, dece mi koju ću nekad imati, gledaju ljudi vani, koga lažete? A Aleks, i ti i tvoj dečko i njegov brat ste najveći lažovi. J*bem i vas i to vaše prvo mesto na k*rac – nastavio je Bilal.

– I mi tebe. Pričaćeš mesec dana ovu priču, pa ćeš da se isprazniš, pa ćemo se ćerati. I nećeš nikad imati decu i ne treba da ih imaš jer lažeš. Ti bi voleo da imaš ljubav kao što je Dejanova i moja, ti si sa svakom devojkom iz koristi zbog kadra – rekla je Aleks.

– Svi znamo da ti i Milica lažete, kunete ovog što nema decu. Svi znamo da lažete – pobesneo je Miki Đuričić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh