Estrada

Čeda se javio iz policije gdje daje izjavu o porodičnom nasilju: Gledaju me kao ludaka!

Čedomir Jovanović, lider LDP, trenutno je u policijskoj stanici na Novom Beogradu, odakle se kratko javio Kuriru tvrdeći da je došao sam da se prijavi za “navodno nasilje u porodici” pošto je čuo da ga je supruga Jelena prijavila.

Čedai žena - Ekskluziva

Tu sam još, u policiji…Evo ljudi sjede pored mene i gledaju me ovdje ko ludaka…A šta da vam kažem?! Otkud znam ko me pijavio – rekao je vidno uzrujani Jovanović.

Na pitanje šta mu je u policiji rečeno, te da li je dao izjavu za nasilje i da li mu je predočeno ko je protiv njega podnio prijavu, kazao je da “nema pojma”. Na konstataciju da su mediji prenijeli da je policiji stigla prijava danas oko 11:25 sati od njegove tašte Gordane Savić, Jovanović je rekao:

– Otkuda znam! Pitajte moju taštu! Eto, zovite je i pitajte što je prijavila!

On nije želio detaljnije da govori o tome o čemu je govorio pred policijskim službenicima.

Podsjetimo, Jovanović je ranije danas potvrdio za Kurir da je došlo do tuče sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da će, pošto je saznao da je protiv njega podnijeta prijava za nasilje u porodici, otići i sam u policijsku stanicu da se prijavi. To je i uradio.

U međuvremenu je njegova supruga Jelena negirala da je došlo do tuče uz tvrdnju da im “Rusi namještaju”, te da sprema ručak za djecu. prenosi Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh