Estrada

LEPA BRENA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI PA RAZVEZALA JEZIK: Javno isprozivala kolege, a jednog nazvala i KRETENOM

Pjevačica Lepa Brena gostujući u jednoj emisiji kod voditeljka Vesne Dedić otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Lepa Brena

Brena je tom prilikom istakla da ne voli riječ “zvijezda”, kako je mnogi oslovljavaju zbog svog uspjeha, jer kako je istakla, to više nije popularno.

Riječ “zvijezda” ne volim. Sada to više nije ni popularno. Sada je popularno da budeš diva – poručila je ironično Lepa Brena, a zatim podrobnije obrazložila ovaj svoj stav.

Novo vrijeme će donijeti neke nove zvijezde, odnosno nove dive. Svi će ih zvati tako jer one same to traže i zahtjevaju. Ove nove generacije, od 1991. godine pa naovamo, ponašaju se kao da će da izvade pišt.lje i da nas malt..tiraju, i verbalno i ovako. Na TV-u ranije nije mogao da bude kreten – poručila je pjevačica izmeđuostalog u svojoj ispovijesti u emisiji, piše Espreso.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh