Estrada

Rada Manojlović PRIJAVILA POLICIJI fana koji je optužio da joj je PLATIO ZA ODNOSE – isplivali detalji DRAME?!

Neće da sjedi skrštenih ruku!

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da Darija Šogorovića prijavi nadležnim organima i da ga tuži za klevetu i nonošenje duševne boli. Rada Manojlović proteklih dana jedna je od glavnih tema javnosti, a turbulencije u njenom privatnom životu ne prestaju.

Naime, nakon što je javnosti saopštila da je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem, pevačica se našla u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila se*sualne usluge.

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Kako “Alo” saznaje od izvora bliskog pevačici, Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh