Estrada

“PSIHOPATO” KARLEUŠA ZGROŽENA OVIM MUŠKARCEM: Oglasila se direktnom porukom i spomenula djecu- NE MOŽE DA ŠUTI VIŠE

Poznato je da je Jelena Karleuša jedan od najvećih boraca za život i prava ugroženih životinja na ovim prostorima, a pjevačica koristi svaku priliku da osvijesti ljude na ovu temu.

JK - Novi

Jelena se danas ponovo oglasila, iako još uvijek nije poznato koji konkretan događaj ju je izrevoltirao, ali je još jednom apelovala na to da životinje treba da čuvamo i njegujemo, te se posebno osvrnula na lov, kao vrstu rekreativnog sporta.

– Lov nije sport. Sport je fer plej. Kada pucaš u nedužnu i nemoćnu životinju nema fer pleja. Ti nisi lovac, već psihopata koji uživa u ubijanju. Farsu o korisnom i potrebnom lovu su izmislili upravo oni koji žele time da opravdaju svoj ubilački, bolesno poremećeni poriv. Svako ko ubija životinje i u tome uživa, ne može da bude dobar čovjek – započela je Karleuša ne krijući bijes i zgražavanje, a potom je apelovala da se lov u Srbiji zabrani.

– Zabraniti lov u Srbiji! Zabraniti da se lov naziva sportom! Zabraniti objavljivanje slika ubijenih životinja u medijima. Ponosno poziranje pored leša ubijene životinje uz širok osmijeh je ono što naša dejca ne treba da gledaju! Učite djecu milosti prema životinjama. Djeca će spasiti planetu od našeg zla! – zaključila je Jelena. prneosi “Novi“,


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh