Estrada

Nada Topčagić otpjevala rođendansku pjesmu Zlatanu Ibrahimoviću

Pjevačica Nada Topčagić preko noći je postala apsolutni hit kada je Zlatan Ibrahimović na festivalu ‘Sanremo’ izašao na binu uz zvuke pjesme “Jutro je” koju je prije mnogo godina otpjevala Nada Topčagić.

Nada i Zlatan - Radiosarajevo

Pjesma je ponovo postala apsolutni hit, a porodica i prijatelji čuvenog fudbalera su ga za rođendan častili istom pjesmom, ali uživo.

Nada Točagić je pjevala Zlatanu, družila se sa fudbalerima, a ove godine je riješila da mu čestita rođendan iz udobnosti svog doma.

Pjevačica je stavila naočare i šešir, te crvene rukavice i uzela tompus, a onda počela da pjeva “srećan rođendan” na engleskom.

“Nekada davno Marilyn Monroe je pjevala Kennedyju, a ja danas pjevam svjetskoj zvijezdi Zlatanu Ibrahimoviću”, rekla je Nada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh