Estrada

Bukti rat Karleuše i Slobode Mićalović: Glumica potkačila JK, ona joj žestoko odgovorila!

Jelena Karleuša je neko ko nema dlake na jeziku, pa često javno komentariše izjave pojedinih ličnosti iz svih sfera našeg društva.

Sloboda i Jelena - eksluziva

Iako su joj na tapetu do sada bile najčešće kolege, ali i pojedini političari, sada je odlučila da na svom Instagram storiju prokomentariše izjavu glumice Slobode Mićalović.

Naime, Sloboda je u jednom od svojih intervjua istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmijeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše “ne jedem meso, ja sam vegan”, a onda nosi “Luj Viton” koja sigurno nije od kupusa. Ne razumijem – rekla je glumica.

Ovakav stav se očigledno nije svidio Karleuši, pa je u svom stilu odgovorila Slobodi.

Upravo sam htjela da pojedem jednu moju “Luj Viton” torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus – napisala je pjevačica.

Ostaje da vidimo da li će na ovo reagovati glumica, ali ne sumnjamo da će ukoliko do toga dođe, Jelenin odgovor biti dosta duži i ubitačniji, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh