Estrada

Trudna Amra Džeko iz Milana otputovala u Los Angeles samo na dan zbog kćerke Sofije

Amra Džeko otkrila je na svom Instagram profilu kako je otputovala iz Milana u Los Angeles samo na dan kako bi vidjela svoju najstariju kćerku Sofiju.

Željko i Amra - instagram

Amra je objavila fotografiju na kojoj pozira dok grli kćerku u automobilu.

“Jučer sam došla u LA, provela neko vrijeme sa svojom velikom djevojčicom, a sada se vraćam u Milano svojim drugim bebama… Skoro 40 sati između aerodroma i aviona, ali je vrijedno njezinih poljubaca i zagrljaja”, napisala je uz fotografiju.

“Volim te mamice”, odgovorila je Sofija koja studira i živi u Los Angelesu.

Mnogi su pohvalili Amru što se unatoč trudnoći odvažila na tako dalek put kako bi provela vrijeme sa svojim najstarijim djetetom.

Inače, proslavljena bh. manekenka i supruga nogometaša Edina Džeke majka je četvero djece. Amra i Edin su u braku pet godina te su roditelji troje djece Une, Danija i Dalije, a ona iz prvog braka ima kćerku Sofiju.

Sredinom jula ove godine Amra je otkrila da je ponovno trudna, a više puta je istaknula kako je majčinstvo njena “krajnja svrha”. prenosi Klix


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh