Estrada

ON JE PRVI IZBAČEN IZ ZADRUGE 6! OGROMNA RAZLIKA U PROCENTIMA: Pobijedio u igrici, a onda uslijedili iznenađujući rezultati

Emotivan rastanak!

Zadruga - Novi

Šesta sezona rijaliti programa “Zadruga” samo što je počela, a već je došlo vreme da se oprostimo od jednog takmičara. I ove sezone nedjelja će biti rezervisana za izbacivanja.

Prošle nedjelje nominovani zadrugari za izbacivanje bili su Marko Marković i Jovan Popović. Tokom noći u sobu za izolaciju, po njih je došao voditelj, Darko Tanasijević, kako bi ih otpratio do mjesta gdje će se održati duel. prneosi “Novi“.

Veliki šef je osmilio zanimljivu igricu, a pobjedniku su duplirani glasovi nakon duela. Oni su igrati Iks-oks, ali prvo su morali da obrnu čašu, koja se nalazila na kraju stola.

Tek kada su obrnuli čašu, imali su pravo na potez. U igri je pobijedio Jovan, što je oduševilo njegovu suprugu Marinu.

Jovanu su bili duplirani glasovi, jer je pobijedio u igri, a Darko je otkrio rezultate nakon dupliranja. Marko je osvojio 98% glasova, a Jovan samo 2%. Marina se prva pozdravila sa svojim suprugom, a Marku je u zagrljaj poletjela Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh