Estrada

OGLASIO SE CECIN BIVŠI: Evo da li je u vezi sa Jovanom Ljubisavljević – PRIZNAO

Već izvjesno vrijeme po gradskim kuloarima kruže priče da je bivša učesnica “Zadruge” Jovana Ljubisavljević poslije raskida sa Stefanom Karićem uplovila u emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović. On se sada, prvi put, oglasio tim povodom.

Bogdan i Jovana - Novi

Bogdan tvrdi da je riječ o dezinformacijama, te da će biti prinuđen da pravdu potraži sudskim putem ukoliko se nastavi širenje netačnih informacija o njegovom privatnom životu.

Sve što ste u posljednje vrijeme mogli da pročitate u medijima o meni i mom privatnom životu bila je apsolutna laž. Iz tog razloga sam prvi put prinuđen da reagujem i demantujem sve medijske navode – poručio je Bogdan putem Instagrama.

Podsjećanja radi, sumnju je probudilo to što su se Bogdan i Jovana zapratili na Instagramu, a potom, navodno, popili piće i razmijenili brojeve telefona u poznatom beogradskom klubu, gdje je angažovan kao menadžer. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh