Estrada

OBJAVLJENI VRELI KADROVI! Karić i ONA uhvaćeni na djelu, razmenjuju nježnosti – snimak ZAPALIO mreže!

Pljušte komentari!

Bivša učesnica “Zadruge” napravila je pravu pometnju na mrežama čim je objavila najavu za svoju novu pesmu – deo je otpevala uživo, uz klavir, što je bilo više nego dovoljno da pesma postane hit i pre samog objavljivanja.

Fanovi pevačice odmah su snimili svoje kavere, najava pesme se zavrtela na TikToku, ušla u trending na Jutjubu, a sada je objavljena i zvanična verzija.

Emotivnu priču, o kojoj peva u svom novom hitu “Prerano”, Sandra je u video-spotu verno dočarala uz pomoć Stefana Karića, bivšeg cimera iz “Zadruge”, koji se, sudeći po komentarima, sjajno snašao u ulozi Sandrinog partnera, kao glavni glumac.

Muziku i tekst za Sandrinu novu pesmu koja će, prema rečima muzičkih znalaca zasigurno postati veliki hit, radio je Bane Opačić, dok je za ekranizaciju zadužen bio Dejan Milićević.

“Wow Sandra i Stefan”, “Savrsen spot, pesma i izvedba”, “Predivno”, bili su samo neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh