Estrada

Ana Nikolić objavila sliku s očevog groba: Pjevačica poručila samo jedno!

Pjevačica Ana Nikolić kao tinejdžerka izgubila je oca, te nerijetko ističe koliko joj falio tokom odrastanja, kao i dan danas.

Ana Nikolić - Ekskluziva

Ona je sada obilježila još jednu godišnjicu otkako ga nema, i tom prilikom posjetila je očev grob. Ana je na Instagramu objavila fotografiju kako sjedi pored groba, a uz to je kratko napisala:

“Još jedna godina prođe… Dan nikako”.

Podsjećamo, pjevačica nikada nije krila koliko joj je teško pao rani odlazak oca Dušana, a svojevremeno je njena prijateljica Ana Stojančićević govorila o tome koliko je očeva smrt uticala na Anu.

Znam da se Ana tad promijenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinijelo njenom sazrijevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gdje jeste – rekla je ona tada u “Premijeri”. prneosi “Ekskluziva“.

Ana Nikolić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh