Estrada

Dada Mešaljić: Tretirali su me kao kraljicu, vidimo se na sudu!

Pjevačica Dada Mešaljić nedavno je na svijet donijela kćerkicu Merjem, pa od tog trenutka dešavanja iz bebinog života, kao i tematika vezana za majčinstvo dominiraju na njenim nalozima na društvenim mrežama.

Dada Mesaljić - Hayat

Ipak, najradosniji trenutak u njenom životu, kako tvrdi propratilo je, traumatično, horor iskustvo. Naime, pjevačica tvrdi da je na UKC Tuzla nasilno porođena prirodnim putem, umjesto carskim rezom.

U nastavku pročitajte njene nedavne tvrdnje:

Dada – Ekskluzvia

Iz UKC Tuzla su se obratili pjevačici sa zahtjevom za javni demanti njenih tvrdnji, što je pjevačica objavila na svom Instagram profilu.

Ipak, ovaj njihov zahtjev pjevačica je dočekala sa dozom gorčine, pa je između ostalog ironično poručila, da je na UKC Tuzla bila tretirana kao kraljica, jer i jeste kraljica.

Pomirenje u ovom sporu trenutno se ne nazire, te je za očekivati da će cijela priča dobiti sudski epilog, što se takođe može vidjeti u njenoj objavi.

Dada Mešaljić – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh