Estrada

NE MOŽE VIŠE DA ŠUTI – MARIJANA KONAČNO PRIZNALAŠTA SE DESILO: Sad je sve jasno, evo zašto su raskinuli Stefan i Jovana

Progovorila i Marijana

Stefan i Jovana - Screenshot

Fanovi Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića kao glavnog krivca za raskid njihove veze označili su Mrijanu Zonjić za koju se spekulisalo ida mu je bila kombinacija u “Zadruzi 5”.

Scena kako oboje nestaju iza jednog zidića, kao i da ona nakon toga traži vlažne maramice, sveje navela da posumnjaju da su imali odnmose.

Da li znaš da su Stefan i Jovana raskinuli?

– Da, vidhela sam…Pa očekivala sam iskreno. Jovana je super djevojka, sve pohvale za nju. Ali mislim da Stefanu nedostaje stari život, pa saosjećam sa njim.

Da li misliš da si ti bila razlog njihovog raskida?

– Ma zašto bi zbog mene nju ostavio? Ljudi mi šalju poruke i prete mi kao da smo Stefan i ja u vezi… Mi smo drugari i ničega između nas nije bilo, da bi on nju ostavio zbog mene

Da li si se čula sa Stefanom nakon svega?

– Ne. Imamo zajedničke prijatelje pa uvijek to bude spontano… Nikada sa nekom namjerom.

Podsjetimo, Stefan Karić je prije dve večeri sve šokirao kada je gostujući u emisiji “Narod pita” javno otkrio da je raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević jer je vršila pritisak na njega:

– Sve što je lijepo ima kraj, tako je najbolje za sve nas, nisam najbolje psihički. Želim da se osjetim slobodan, ne želim da me neko davi. Iz straha da me ne izgubi ona me je izgubila – rekao je kratko Stefan. prneosu “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh