Estrada

CECA SE SKINULA U BIKINI NA KIPRU: Svima oči stale, niko nije imao pojma da ovako izgleda (FOTO)

Ceca je napravila zanimljiv snimak dok leži na ležaljci

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović ugrabila je nekoliko dana odmora i ona trenutno uživa u svojoj vili na Kipru, a društvo joj pravi sestra Lidija Ocokoljić.

Naime, pjevačica koristi svaki trenutak da napuni baterije za predstojeće nastupe i posloe, a sada je objavila video sa plaže na kom izgleda fenomenalno.

Pjevačica je pokrila svoje atribute, pa napravila zanimljiv snimak dok leži na ležaljci. U jednom trenutku videla se i Cecina sestra Lidija u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Ceca je renovirala svoju vilu, te sada ima i manji bazen na posljednjem spratu, dva džakuzija i sobu za masažu.

https://www.alo.rs/zabava/estrada/663305/ceca-raznatovic-pevacica-kipar-odmor-sestra-lidija-ocokoljic/vest#brid_cp_Brid_60997180


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh