Estrada

SESTRA MILJANE KULIĆ ZAPREPASTILA! Dok ona leži u bolnici, Marija lije suze, a evo sta Tijana radi

Osudili je.

Miljana i Tijana - Novi

Miljana Kulić i dalje se nalazi na Kliničkom centru zbog komplikacija koje je dobila nakon odrađene operacije smanjenja želuca u Turskoj. Njena majka Marija nedavno je gostovala u Jutarnjem programu na Pinku i tom prilikom izjavila da Miljanino stanje ide na bolje, ali da još uvijek neće napustiti bolnicu, jer je nakon svega zapatila i gljivičnu infekciju, što je rezultiralo povišenom tjelesnom temperaturom.

I dok Miljana muči muku u bolničkoj postelji, takođe su se pojavili navodi i da će je tim ljekara iz Turske tužiti, i to za 100.000 evra.

Cijela porodica Kulić je već mjesec dana “kao na iglama”, njeni roditelji obitavaju u bolničkim hodnicima, ali njenu stariju sestru Tijanu sve ovo nije spriječilo da krene put primorja na odmor.

Tijana je na svom instagramu objavila fotografiju sa plaže, dok ispija kafu, a mnogi su ovaj potez osudili, te joj poručili da nije u redu da se ona provodi i uživa na moru, dok joj se sestra do juče borila za goli život.

Reakcija Tijane Kulić na ove prozivke je za sada izostala, a ni ostatak porodice se nije oglašavao ovim povodom. prnepsi “Novi“.

Tijana Kulic – instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh