Estrada

JOVANA JEREMIĆ PLAKALA U PROGRAMU UŽIVO! Ne dolazi sebi nakon poruke koja joj je stigla

Jovana Jeremić rasplakala se uživo u emisiji kada je pričala o pretnjama koje je dobijala. Naime, voditeljki su krenule suze na oči dok je govorila o prijetnjama koje je dobila zato što je starletu komentarisala u negativnom kontekstu i izjavila da “ku*va ostaje ku*va”, piše Kurir.rs.

Jovana Jeremić - Novi

Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke prijetnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevjenčanim suprugom njene bivše drugarice. U celu priču je navodno umiješana i starleta Tamara Đurić koja je licu koje joj je prijetilo dala Jeremićkin broj telefona, pa će tako i ona morati da ode u policiju na saslušanje.

Voditeljka na poruke nije ostala imuna pa je sve iznijela u javnost, a podnijela je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica.

Podsjećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sljedeće sadržine:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lijepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htjela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, djevojko, kraj – navedeno je u poruci. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh