Estrada

HANA I PETAR GRAŠO POSTALI RODITELJI CURICE: Oglasio se ponosni deda, IME UNUKE IMA POSEBNO ZNAČENJE

Tonči Huljić u razgovoru za Večernji.hr prokomentarisao je jučerašnje rođenje unuke te je otkrio kako je malena Alba iznenadila sve dolaskom nekoliko dana ranije.

Tonči i Hana - Novi

Hana Huljić i Petar Grašo jučer su postali su roditelji, a kćerka hrvatskog muzičara porodila se carskim rezom u poslijepodnevnim satima.

“Svi smo presretni. Jučer nas je malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije, ali sve je proteklo u najboljem redu”, ispričao je Huljić za Večernji.hr.

“Hana je bilo jako probrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, mi muški budemo malo izgubljeni”, dodao je.

Otkrio je i kako su se Petar i Hana unaprijed dogovorili da će, ako bude djevojčica biti Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo).

“Posebno lijepo značenje ovo ime nosi na italijanskom i španskom jeziku – (zora i izlazak sunca op.a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovom djedu i meni”, pojasnio je muzičar.

Kazao je i kako su rođenje Albe proslavili unutar porodice, ali da planiraju i veću zabavu za prijatelje.

“Mi nismo porodica od nekih velikih slavlja, ali ovo je nešto što nam srce stvarno želi”, poručio je. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh