Estrada

DALILA SE NA INSTAGRAMU OGLASILA TUŽNOM OBJAVOM: Nakon raskida sa Carem, prije nekoliko minuta OVO OBJAVILA

Dalila Dragojević je sinoć u emisiji “Narod pita”, koju je vodio voditelj Milan Milošević, raskinula sa Filipom Carem, zbog toga što joj se nije našao kao podrška.

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila se danas prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i podijelil aTikTok influenserke sa inspirativnim citatom.

-Ako dopustiš čovjeku da te ne poštuje jednom, desiće se još 10 puta. Ako dopustiš muškarcu da te spušta, tretiraće te kao g*vno. Naučila sam ovo na teži način. Ne možeš ga promijeniti, ne možeš ga popraviti, nisi centar za rehabilitaciju za slomljene muškarce. Ti si žena, sa prelepim j*benim srcem, koja ne zaslužuje da bude tretirana kao g*vno. Preuzmi stvar u svoje ruke, reci sebi da zaslužuješ bolje. Ne možeš ovako da me tretiraš.

Dalila se zatim javila live i poručila kako nije u mogućnosti da daje bilo kakve izjave novinarima. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh