Estrada

“NIKO NIJE PROVJERIO DA LI SMO DUŠKO I JA UOPŠTE PODNIJELI ZAHTJEV ZA RAZVOD”: Oglasila se Karleuša na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od muža fudbalskog menadžera Duška Tošića poslije 14 godina braka.

Jelena Karleuša - novi

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao dio porodice, kao i da će se sporazumno razvesti, piše Novi.

– “Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Karleuša.

Nakon brojnih pisanja medija, Jelena Karleuša se jutros ponovo oglasila i imala jasnu poruku o medijima u Srbiji kojima je porodica Karleuša-Tošić jako zanimljiva tema, kao što je Karleuša prethodno i pretpostavljala.

– “Kakvo je srpsko novinarstvo govori i podatak da NIKO od novinara nije provjerio da li smo Duško i ja uopšte podnijeli zahtjev za razvod… a već su na naslovnim stranama i alimentaciju djeci dodijelili?!” napisala je Jelena pa dodala:

– “Ja sam mislila da Blic, Kurir i ostali tabloidi lijepo sarađuju sa pravosudnim organima” – poručila je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh