Estrada

ŽENA OD SULTANA SMRŠALA 7 KILOGRAMA ZA 7 DANA: Otkrila jelovnik – ima 1 trik za svako jutro

Pevačica Tijana Milentijević (Žena od sultana) za sedam dana skinula je sedam kilograma.

Tijana Milentijević - Expresstabloid.ba

Naime, pevačica priznaje da je bila na rigoroznoj dijeti da bi što bolje izgledala u spotu.

– Moj stilista je želeo da nosim stvari koje mi nisu dobro stajale i rekao mi je: “Ako hoćeš da sijaš u spotu, na dijetu!” Za sedam dana sam morala da skinem sedam kilograma! Doručkovala sam voće, za ručak sam jela meso, a za večeru povrće. Obroci su bili baš mali – priča pevačica i dodaje da je, pored toga što je promenila jelovnik, redovno išla u teretanu:

– Trebalo je da smršam u vrlo kratkom roku, pa sam radila baš teške vežbe. Teretana mi je pomogla da se zategnem i da pred kamerom moje obline izgledaju savršeno. Trudila sam se i da unosim što više tečnosti. Dan sam počinjala tako što bih popila čašu mlake vode s limunom. Nisam pila gazirano ni alkohol, već samo limunadu i čajeve – dodaje Tijana. prneosi “Novi“.

Kada se ipak ugoji, pevačica odmah probuši kašiku.

– Po garderobi primetim kad nabacim višak kilograma i tada pripazim šta jedem. Na primer, ako me farmerke stežu, neko vreme izbegavam večeru. To nije lako, jer svirke počinju kasno, a posle nastupa uglavnom ogladnim, ali borim se da ne pokleknem – priča Tijana.

Trik savet: Svako jutro počnite čašom tople vode u koju ste iscedili pola limuna

Doručak: Dve jabuke

Ručak: Pileći file i povrće

Večera: Salata od povrća


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh