Estrada

CIJELO VRIJEME SU U VEZI – A TO NIKO NIJE ZNAO: Najveći šok u Zadruzi ikad, IZNENAĐENJE ZA SVE

Niko srećniji od nje!

Nakon što je Marko Đedović saznao da su MC Aleks i Jovana Tomić Matora u vezi, on je sa Anđelom Ranković počeo priču u vezi tog odnosa, a onda i Matoru suočio sa istinom.

-MC Aleks mi je priznala da ste u vezi – rekao je Đedović.

-Pa, jesam ti ja rekla – smejala se Matora.

-Rekla mi sve, da je pokušava da sakrije, rekla šta joj je smetalo, da ti je prebacivala u svađi sve. Pitao sam je za Anđela, kaže da je bila pijana, zainatila se, htjela da ti napakosti jer ne znaš da ćutiš. Kaže fizički niste imali ništa jer bi ti to rekla. Anđelo mi rekao da ništa nije primijetio – rekao je Đedović.

-Ona mi je rekla da sve – počela je Matora.

-Rekla mi je za brata da bi je ubio, za majku da je liberalna. Ja je pitam da li ste u vezi, ona kaže da. Ja joj kažem da imate problem jer ti misliš da je zaljubljena u Anđela – dodao je Đedović.

-Ja imam povjerenje u njega ali kada sam vidjela klip za toalet, ona ne znam… Ti znaš mene ja volim da se sklonim i pustim. Ja volim da se sklonim i pustim – rekla je Matora.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh