Estrada

NAKON ŠTO JE DOKAZANO DA JE DEVIN NJEGOV SIN, MIROSLAV ILIĆ PRELOMIO: NEĆE DOBITI NIŠTA OD NASLJEDSTVA

Nasljedstvo Miroslava Ilića sada je glavna tema nagađanja, i dok se jedni pitaju da li će Devin željeti nešto od svog biološkog oca, pjevač ima jasnu poruku.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić - Telegraf.rs

Nakon nekoliko godina suđenja donijeta je prvostepena presuda da Devin Antonović jeste sin Miroslava Ilića.

Sada se mnogi pitaju da li će nasljedstvo Miroslava Ilića, koje je stekao tokom godina besprijekorne karijere na muzičkoj sceni, ili barem dijelić istog, pripasti Devinu.

Pjevač je nakon presude uložio žalbu po hitnom postupku jer dok je živ ne želi da prizna Devina, kao ni da mu da dio porodičnog nasljedstva, koje želi da ostavi sinu i kćerki, koje je dobio u braku sa suprugom Gordanom.

Miroslav je poludio kada mu je stigla presuda. Nije mogao da vjeruje, da iako nije dao DNK na analizu, da je sud donio ovakvu odluku. Njegova supruga i on istog dana su sjeli sa advokatom da vide šta i kako dalje. Miroslav je okupio cijelu porodicu i rekao da ne brinu, da je podnio žalbu i da dok je on živ neće priznati Devina za sina – kaže izvor za “Star” i dodaje:

Zakleo se pred ženom, djecom i unucima da cijelo nasljedstvo ide njima i da ne moraju da brinu. Devina neće priznati jer ne želi da mu da ni najmanji dijelić nasljedstva – otkriva izvor posljednju Ilićevu odluku. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh