Estrada

ŠOK! CAR ZANIJEMIO OD PRIZORA: Evo šta je Dalila uradila na njegove oči, NJEGOVA REAKCIJA SVE IZNENADILA

Totalno se razočarao!

Dalila - Novi

Filip Car je vidno neraspložen izašao iz kazina nakon je Dalili Dragojević uputio niz uvreda. On se u jednom trenutku pojavio na vratima i posmatrao šta ona radi, ni ne sluteći šta će da vidi.

Dalila je sa svojom kumom Marijanom Zonjić odlučila da se večeras provede kao nikada do sada i da zaigra za sve pare, a u jednom momentu je i prišla DJ Nebi što je Car takođe ugledao.

Ono što niko nije očekivao je upravo to da je Car odmah otišao dalje i nije želio da uđe u kazino i obračuna se sa svojom djevojkom kako to inače radi. prneosi “Novi”.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh