Estrada

“CAR OTKRIO TAJNI PLAN DALILE I DEJANA” Osoba bliska produkciji otkriva BOLESTAN PLAN Dragojevića

Predviđanje koje je zateklo sve!

Odnos bračnih partnera Dalile i Dejana Dragojevića obeležila je 5. sezonu rijalitija Zadruga.

Njihove spletke i borbe i dalje traju, a mnogi su skeptični i podeljenog mišljenja šta će se tu sve na kraju desiti.

Viđenje cele situacije dala je i bivša rijaliti zvezda pevačica Zorica Marković, koja smatra da će se Dalila i Dejan pomiriti, ali je u Zadruzi već napolju, jer bi pomirenjem pred širokim auditorijumom izgubili svoje pozicije u finalnom plasmanu.

Zorica dodaje i da je Car kolateralna šteta, odnosno da nije deo dogovora, ali da je u nekom momentu provalio igru i “ušlepao se” i sam kako bi ostvario što bolji plasman.

S obzirom da je Zorica u dobrim odnosima sa produkcijom svih ovih godina, često je slala hranu iz svog restorana, te da je i gostovala na svadbi Aleks, Dejana, Dalile i Cara, mnogi joj veruju u predviđanjima za buduća delovanja glavnih aktera. A da li će sve tako biti ostaje da vidimo.

Šta je sve Zorica ispričala pogledajte na snimku ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh