Estrada

TUGA U KUĆI ANE BEKUTE – ODMAH SE OGLASILA: Objavila samo 1 sliku, evo šta je napisala

Ana Bekuta emotivnom porukom čestitala pokojnom Milutnu Mrkonjicu rođendan, rastužila pratioce Instagrama

Oglasila se Ana Bekuta na svom Instagram profilu objavila sliku sa Milutinom Mrkonjicom i rastužila svoje pratioce. Nai,e. Mrki bi danas bio 80. rođendan, povodom toga održamn je šestomjesečni pomen u Aleji Velikana na Novom groblju.

– Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuhala, šta bih večeras pjevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest mjeseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, sretnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj djela ljubavi i čovječnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vjernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi – ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni poslije njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga sretnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja vjerujem i znam da si dobio nagradu za svako djelo ljubavi koje si učinio. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh