Estrada

RAZLIKA U GLASOVIMA JE BILA OGROMNA: Evo koga je narod sinoć izbacio iz Zadruge! (VIDEO)

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima u Šiša baru, voditelj Milan Milošević je otišao do sobe za izolaciju, jer je došlo vrijeme da se odigra duel za izbacivanje.

Pozvao je Lazara Čolića Zolu i Martinu Petrović, takmičare nominovane za izbacivanje, da mu se pridruže i pođu zajedno do prostorije gdje se odigrao duel sa šok rezultatima.

Milan im je zatim pojasnio pravila igre Velikog šefa. Oni su u duelu morali od starta do cilja glavom da pomeraju glavice kupusa, a kupus nije smio da izađe van okvira.

Zola je odnio pobjedu u igri, te su njemu duplirani glasovi. Milan je saopštio rezultate, nakon dupliranja, Zola je osvojio 90 odsto, a Martina samo 10. Ona je morala da napusti imanje, a zadrugari su je ispratili i pozdravili se sa njom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh