Estrada

Poslije rakije sa pobijem ili završim iza rešetaka! Šok izjave Darka Lazića: Beograd mi više ne treba! A evo šta mu je ostavio otac!

Darko Lazić našao se u centru skandala kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, k.kaina i alkohola, a kaže je da ga je dotukao raskid veze sa pjevačicom Barbarom Bobak.

Darko Lazić - screenshot

Sada je otkrio da postaje agresivan kad popije koju više, naročito jednu vrstu rakije. Darku Laziću je od oca ostalo da pravi rakiju u njihovom vojvođanskom domu.

– Imamo rakiju koju smo pravili moj pokojni otac Milan i ja. U specijalnim prilikama uvijek njom nazdravljamo. To je posebna rakija, spremljena po tajnom receptu – kazao je on.

– Ovu rakiju zovemo svađalica jer je opaka! Kad popijemo više od tri čašice, umijemo da se posvađamo u kući. Natjera me da budem agresivan, da se pobijem ili završim iza rešetaka. Svako ko dođe kod nas mora da bude tretiran kako treba, onako domaćinski – dodao je Lazić, koji otkriva da mu za život Beograd više ne treba.

– Sad, kad je počelo lijepo vreme, više sam u Brestaču i Pećincima, ali najviše zbog djeteta. Alekseja stalno dovodim, od dvorišta smo napravili igralište. Volim što je dijete na svježem vazduhu, ali uveče mora da se ulazi u kuću. Ovo je selo, uveče je svježe, ali ljeti je milina. Tu su djeca mog brata, od familije, pa je uvijek vika i dreka. Inače sam na relaciji Novi Sad – Brestač, a u Beograd dolazim najviše i samo zbog posla – zaključuje Darko za “Republiku”.

Darko Lazić je, inače, zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za n.rkotike, pjevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance, piše Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh