Estrada

Uroš Živković PROKOMENTARISAO ponašanje Darka Lazića: “VIDIO SAM GA TO VEČE, svako sebi kroji sudbinu”

Prije dva dana, Darko Lazić je priveden uslijed prekoračenja brzine u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika, nakon čega mu je određena novčana kazna i oduzimanje vozačke dozvole.

Darko Lazi - Novi

Ovaj nemili događaj uslijedio je pri povratku sa rođendana prijatelja, na kome je bio i pjevač Uroš Živković koji ga je te večeri vidio.

– Jako mi je krivo zbog Darka, mi smo se vidjeli to veče, ali ja sam bio jako kratko vidio sam ga i otišao, ne znam šta se poslije dešavalo- rekao je Uroš.

Iako se nedavno pisalo kako su njih dvojica imali fizički sukob, Živković je te navode demantovao i istakao da mu je žao zbog situacije u kojoj se našao.

– Baš mi je krivo zbog njega, ali svako sam kroji sudbinu. On je odrastao čovjek ima i djecu i najbolje zna šta treba da radi. Ja mu želim sve najbolje i da izađe iz ovoga što jači i da se opameti- iskren je bio pjevač.

Urošu je bezbjednost na pravom mjestu i kada je vožnja u pitanju nikada ne rizikuje, što savjetuje i drugima.

– Ja ne vozim auto kada popijem. Imam svog vozača koji me vozi na nastupe, a kada izađem, hvala Bogu postoji safe driver, bolje je to da platite nego da sutra plaćate neke kazne ili završavate u policiji. Ja volim i da izađem i da popijem, ali mi je najbitnija bezbjednost i sutra može da se desi da niste krivi u saobraćaju, ali ako ste popili automatski ste vi krivi. Sve što može da se plati ako će da vam sačuva život, nije skupo- objasnio je on, piše Grand.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh