Estrada

EVO GDJE SE DEJAN RODIO! ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST DOMA DRAGOJEVIĆA: Evo kako izgleda dnevni boravak

Otkrila u čemu su najviše uživali Dejan i David tokom Vaskršnjih praznika!

Kuća Dejana Dragojevića - Pink

Biljana Dragojević specijalno za Pink.rs otvorila je vrata svog doma, podijelila fotografije i atmosferu Vaskrsa u njihovoj kući, ali i progovorila o svom detinjstvu i dorastanju njenih sinova Dejana i Davida Dragojevića.

Šta se uvijek nalazi na vašoj prazničnoj trpezi? Kako je izgledao Vaskrs Dejanu i Davidu kad su bili mali? Čemu su se najviše radovali?

Na trpezi se nalazi za Veliki Petak riba, čorba, krompir salata, a za Uskrs već po običaju doručak šunka, jaja, sir, masline, još raznih dodataka, zavisi ko šta voli, popije se malo domaće rakije. Ručak supa, domaća obavezno o kojoj Dejan uvijek prica, meso, raznih dodataka uz meso, torta, kolači I obavezno niko ne može da dise poslije toliko hrane. Suzana, David i Dejan su uvijek voljeli da su oko mene kada je spremanje oko Uskrsa. Farbanje jaja i kupovina za praznike ih je najvise radovalo, kao i ujutru kada ustanu pokloni koji ih čekaju u gnezdu koje su napravili. To sam nekako iz svog djetinjstva prenijela na njih, da isto tako vijaju zeca, samo sto su se oni meni smijali, jer su znali da taj zec ne postoji – nastavila je ona.

Koliko vam je teško padalo da provodite praznike bez Dejana?

Što se tiče odnosa sa Dejanom, jako smo svi patili ovih godina. Nedostajao je mnogo i uvijek smo ga spominjali. Znali smo da će doći dan kada će sve biti kristalno jasno i da će se vratiti u svoju kuću gdje se rodio i odrastao. Mnogo nam je žao zbog propuštenih skoro 5 godina, nekomuniciranja i to se najviše osjećalo baš kada su praznici, jer smo tada svi uvijek bili na okupu, a Dejan je falio. Nadam se da će se sve vratiti u normalu kada dođe kući poslije “Zadruge”. Trudićemo se da nadoknadimo propuštene trenutke iako ih ne mozemo vratiti – pričala je Dragojevićka.

David Dragojević – Pink


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh