Estrada

DEJAN VIŠE NEĆE DA ŠUTI – UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA DALILOM I CAROM: “Htjeli ste da uzmete pare, bježali ste”

Kolaps!

Dalila Zadruga - Novi

U toku emisie “Pitanja gledalaca” došlo je do suočavanja Dalile Dragojević i Filipa Cara u koje se uključio i Dejan Dragojević.

– Pranje vašeg odnosa preko mene, spominjanjem gluposti. Što si ti bježao, htio si da uzmeš pare? Onda use**te jedno drugo, je***e sve živo, pa ide pranje preko mene da sam šahista i manipulator – skočio je Dejan.

– Ti si se borio za kosmičku ljubav, a ja brnaim sebe. Ti govoriš kako ja igram šah. Njih dvoje peri svoj odnos preko mene, gdje prebacuju sve na mene. Opet će biti da sam ja taj. Vraćaju se, pa sve na moja leđa. Ona je predstavljena da voli njega, a ja nju. Perite svoj odnos preko sebe, mene ne ubacujte u priču. Ja sam sa njom završio prije tri mjeseca. Ona je govorila da on ide u*ran kroz kuću, pa se pomire – nastavio je Dragojević. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh