Estrada

PRVI SNIMAK ANASTASIJE I GUDELJA, SJEDE JEDNO UZ DRUGO: Evo kako izgledaju zajedno

Pjevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida sa Đorđem Kuljićem otpočela je romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Vanja Gudelj - Novi

Srpski reprezentativac igra u Sevilji, gdje je Anastasija i otputovala, a sada su uhvaćeni tokom večere s prijateljima i članovima njegove porodice.

Naime, oni su snimljeni na večeri na kojoj su prisustvovali Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi, tu su bili i njihovi prijatelji, ispijali su vino, a na Instagram storiju vidi se kako Cecina kćerka nazdravlja, dok pored nje sjedi njen novi dečko. prneosi “Novi“.

Inače, Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvijezdom i Anastasijinom koleginicom, a riječ je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je prije nekoliko mjeseci potvrdila da je riječ o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije, prenosi Kurir.

Vanja Gudelj – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh