Estrada

Nakon što je Milica priznala da joj više nije prijatelj, Aca Lukas žestoko odgovorio Pavlovićevoj!

Da već duže vrijeme nešto ne štima između Ace Lukasa i Milice Pavlović, koji su prije četiri godine bili veoma bliski kada su objavili duetsku pjesmu “Kidaš me”, potvrdila je i sama pjevačica, na konferenciji za novinare povodom novog albuma “Posesivna”.

Aca Lukas i Milica Pavlovic - Ekskluziva

Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelijepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pjesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem ali sam je skinula – rekla je Milica, a nije željela da detaljiše u čemu je tačno ispao problem između nje i nekadašnjeg prijatelja.

Mediji su kontaktirali Lukasa, uoči njegovog velikog solističkog koncerta koji će održati u Štark areni. Zatekli su ga na probi pred koncert, te nije imao vremena, niti želje da se detaljnije bavi koleginicom i njenim izjavama na njegov račun.

– Imam puno posla. Ne mogu da se bavim perifernim stvarima – bilo je sve što je Lukas ovim povodom rekao za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh