Estrada

Otkriven RAZLOG zbog kod su Car i Dalila IZAŠLI IZ ZADRUGE, BANALNO!

Rijaliti par, Dalila Dragojević i Filip Car pobjegli su iz rijalitija, a sada je otkriveno šta je tome prethodilo.

Dalila i Car - screenshot

Nekoliko momenata prije ove odluke Dalila i Car su se ljutili na produkciju jer nisu dobili frizera, kao što je običaj svake nedelje ujutru.
– Da ti ne dođe frizer, ovakva sr**a da se dešavaju, onda se ide kući. Kad se ovakve stvari dešavaju sedam mjeseci onda se odluči da se ide kući – vikao je Car.

Hoćete otvoriti vrata ili da ja izlazim na druge načine? Zovite koga treba da sjednemo da vidimo šta ćemo – govorio je Filip.

– Kako ti meni uvek tako zag**naš stvari. Kod mene nema važi, ja popušim ovu cigaretu, nema šta meni da pričaš da li će mi neko doći, ja idem sama – rekla je Dalila Caru.- Nećeš ići sama, idem i ja – rekao je Filip.

– Ja lijepo pitam ima li nekog, kaže nema nikog, e ako nema, ispušiću cigaru i idem, pa da vidiš kako ima svakog – govorila je Dalila vezano za frizere. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh