Estrada

Berluskoni oženio 54 godine mlađu djevojku: Mladu je do oltara doveo otac, koji je 20 godina mlađi od mladoženje!

Silvio Berluskoni zavjetovao se na vječnu ljubav Marti Fascino, političarki koja je 54 godine mlađa od njega.

Silvio Berlusconi - Ekskluziva

Legendarni predsjednik Milana i premijer Italije oženio se na vjenčanju koje nije imalo pravni momenat jer se ništa nije potpisivalo, ali svi drugi elementi bili su to. Mladu je do oltara doveo otac, koji je doduše 20 godina mlađi od mladoženje.

Marta je blistala u raskošnoj vjenačanici poznatog dizajnera. Uslijedilo je zavjetovanje kroz riječi na vječnu ljubav, a cijeli čin pratilo je 60 gostiju.

– Marta, prema tebi osjećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Nadopunjavaš me, ne bih mogao živjeti bez tebe. Ispunjavaš moj život – rekao je bivši premijer u zavjetima.

Marta i Silvio nalaze se u vezi od 2020. godine. Tada je Berluskoni otavio Frančesku Paskvale (34), jer se zaljubio u Martu. Njih je spojila ista politička ideja, ali i fudbal. Fascino je radila nekada u Milanu, klubu gdje je Silvio bio “bog i batina”.

Dodaćemo, Berluskonijevo bogatstvo procjenjuje se na sedam milijardi dolara. A, u karijeri je imao i neke mrlje, poput afera sa pros..tutkama, optužbi za s.ks sa maloljetnicama…prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh