Estrada

RADA GA JE STALNO ZVALA, A ON LUMPOVAO SA MLADENOVIĆKOM: Pjevač progovorio o vezi pjevačice i Harisa: Ne znam da li su sada ZAJEDNO!

Bivši učesnik u “Zvezdama Granda” Ermin Redžić Bubi otkrio je tajnu o vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića.

Nekadašnji učesnik u “Zvezdama Granda”, Ermin Redžić Bubi otkrio je za Grand Online kakva je Manojlovićka u vezi. On je ispričao detalje sa putovanje u Ameriku kada su Aleksandra Mladenović, Haris Berković i on išli na turneju.

– To je bio haos šta smo mi radili tamo! Nastupi su bili ludilo, Aleksandra je naravno dala posebnu čar toj turneji, jer je jedna super jdevojka, otvorena, razumna, koja se uklapa u sve. Znali smo satima da pjevamo a poslije bi se satima slikali sa fanovima – rekao je Bubi i dodao:

– Morali smo da ispoštujemo ljude, ipak su neki dolazili iz drugih gradova i putovali po par sati da bi nas slušali – kazao je pjevač i otkrio koliko je Rada često zvala Harisa tada:

– Poziva je bilo i te kako (smijeh). Bilo je uvijek poziva, to je normalno bili su u vezi, valjda su i sad, ne znam – objasnio je pjevač, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh