Estrada

O NJIHOVOJ SVAĐI BRUJI REGION! Dejan prvi NAPAO Dalilu, pljuštale uvrede na sve strane, samo zato što Dragojević više NEMA PRIČU U RIJALITIJU?!

Kao plamen, odjeknula je vest o ratu bivših supružnika Dejana i Dalile Dragojević, posle mnogo vremena. Naime, u toku današnje emisije “Gledanje snimaka”, Dragojević se obrušio na njegovu bišu devojku i ženu i Nikolu Grujića Gruju, zbog toga što su napali Milanu Šarac Mimu.

Nizale su se psovke, uvrede, ali i pretnje o tome da će oboje da progovore i jedno drugo zakopaju za sva vremena u rijalitiju.

Po svemu sudeći, Dejan želi komunikaciju sa Dalilom, pa je zbog toga prvi skočio da odbrani Mimu, a da li je to zbog toga što nema više priču u rijalitiju ili ne, ostaje nam da saznamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh