Estrada

“DUŠKO SE OVOG PUTA BAŠ POTRUDIO”, POGLEDAJTE ŠTA JE JELENA DANAS DOBILA ZA 8. MART: Dočekalo je iznenađenje, osvanule slike

Pjevačicu Jelenu Karleušu oduševilo je iznenađenje i prelijep znak pažnje koji je dobila za 8. mart, Međunarodni dan žena.

Jelena Karleusa i Dusko-Tosic - Objektiv.rs

Jelena je na svom Instagram profilu objavila šta je dobila za 8. mart, a prvo je podijelila snimak ogromnog buketa crvenih ruža koje su je, sudeći po reakciji, oduševile.

Međutim, to nije bilo sve. Karleuša je pokazala i aranžman u obliku srca, od raznih nijansi roze ruža, dok su unutra bile slatke poslastice.

“Vau, neko ima baš ukusa”, “Prelepo”, “Sve što žene žele”, “Jelena obožava ruže, pravi poklon za nju”, “Duško se i ovog puta, kao i za Dan zaljubljenih, baš potrudio”, neki su od komentara.

Pogledajte slike:

Karleuša – Instagram

Karleuša – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh