Estrada

Svi pričaju o KONSTRAKTI, A NIKO NE ZNA ŠTA NJENO IME USTVARI ZNAČI: Spoj dvije riječi u jednoj, ČEKAJTE DA ČUJETE ZNAČENJE

Ovogodišnja predstavnica Srbije na evrovizijskom takmičenju u Torinu biće Ana Đurić, koja se na festivalu publici predstavila pod umjetničkim imenom Konstrakta.

Ona je za veoma kratko vrijeme privukla ogromnu pažnju, kako domaće, tako i svetske javnosti, a u zemljama u regionu pesma sa kojom će se takmičiti “In corpore sano”, među prvima je u trendingu.

Ipak, iako posljednjih dana svi pričaju o Konstrakti, malo ko zna šta zapravo njeno umjetničko ime znači. Pjevačica je jednom prilikom i to otkrila, pa je objasnila da pseudonim koji koristi znači racionalno i emotivno u jednom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh