Estrada

Lepa Brena o sukobu Rusije i Ukrajine: Uznemirava me sve to, mi na Balkanu smo to doživljavali nekoliko puta!

Folk zvijezda Lepa Brena, koja je nedavno održala nastup u Beogradu, rekla je da je uznemirena zbog rusko-ukrajinske krize jer se ratova najviše plaši.

Lepa Brena - screenshot

Takođe je ispričala da teško preživljava takve stvari, ali se nada da će se sve dovesti u red jer je za mir u svijetu.

– Iskreno da vam kažem, znam da mnogi pjevači hoće da pokažu svoju informisanost, ali lično mi mnogo teško pada bilo kakva politička ili ratna uzburka. Zašto? Zato što smo mi na Balkanu to doživljavali nekoliko puta i sigurno da nas sve to pogađa i uznemirava. Bilo kakva ratna tematika utiče na ekonomiju, cijenu gasa, cijenu nafte, na naše živote, migracije ljudi… Kada se tako nešto desi, poslije toga se dešava, kao što sam rekla, političkih, ekonomskih i teških migracija. Zahvaljujući televiziji i internetu svi znamo šta se dešava. prneosi “Eksluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh