Estrada

Mladić nije prepoznao Severinu na ulazu u pozorište: Tražio sam joj ličnu kartu

Severina je subotu navečer iskoristila kako bi posjetila zagrebačko HNK i uživala u premijeri popularnog baleta “Giselle”, a na samom ulazu dogodila se situacija s kojom se pjevačica vjerovatno ne susreće često.

Severina - Instagram

Sve je na svom Facebook profilu prepričao Ronald Strabić, student Muzičke akademije, koji je radio na ulazu u pozorište.

“Ono kad na ulazu u kazalište (uz predočenu covid potvrdu) Severini automatski zatražiš i osobnu iskaznicu radi potvrde identiteta… Pa na opći šok prisutnih dobiješ utjehu: ‘Ma neka, u redu je, ne morate vi znati ko sam ja’…”, opisao je Ronald situaciju koja je nasmijala njegove prijatelje.

“Ispred mene našle su se tri gospođe s covid-potvrdama. Naravno, započeo sam standardnu proceduru, pregledao covid-potvrdu i potom upitao gospođu ispred sebe: ‘Imate li kakav osobni dokument s fotografijom?’, na što su se njene prijateljice u pratnji počele smijuljiti. Nekoliko sekundi sam stajao zbunjen pitajući se: ‘Pa šta sam krivo rekao?’, a onda je dotična gospođa razmaknula crvenu masku i uočio sam da je to – Severina”, ispričao je Ronald za Index.hr.

“Ispao je mali neugodnjak, međutim izvukao sam se iz neugodne situacije rekavši kako je zbog maske nisam prepoznao (što je djelomično i istina), na što se Severina nasmijala i na jedan skroman način uzvratila: ‘Ma nema veze, u redu je. Ne morate vi znati ko sam ja…’. Bila je vrlo ljubazna i nije se činilo da je uvrijeđena”, pojasnio je student.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh