Estrada

CECU STE ODMAH PREPOZNALI, A ZNATE LI KO JE OVA ŽENA S NJOM NA SLICI: Samo rijetki odmah pogode

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj najveća su podrška, a tako je još od kada su bile djevojčice. O njihovoj bliskosti svjedoči i do sada neviđena fotografija iz mladosti koja ovih dana kruži društvenim mrežama.

Fotografije na kojima je Ceca Ražnatović djevojka u posljednje vrijeme često se mogu vidjeti na društvenim mrežama, međutim, fotografija njene sestre Lidije iz tog perioda prava je rijetkost.

Lidija Ocokoljić, Cecina najveća podrška i oslonac danas je atraktivna plavuša, ipak, na opšte iznenađenje javnosti, nekada nije izgledala tako.

Na fotografiji iz mladosti, koja ovih dana kruži društvenim mrežama Ceca i Lidija izgledaju kao sestre bliznakinje, obe smeđe, sa retro frizurama i odjevene u stilu devedesetih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh