Estrada

U OVOJ SERIJI JE DALILA GLUMILA PRIJE ZADRUGE! Malo ko zna da se Dragojevićka oprobala u glumi – kadar dijelila sa Nikolom Kojom! (VIDEO)

Dalila Mujić u rijaliti je ušla kao anonimna osoba, ali je iz pete sezone “Parova” izašla kao pobednica i odnela nagradu od 30.000 evra.

Dalila je u rijalitiju upoznala Dejana Dragojevića, sa kojim se posle venčala i provela pet godina u braku, a onda su ušli u “Zadrugu 5” u kojoj ga je prevarila sa Filipom Carem.

Ono što malo ko zna jeste da se Dalila pre “Zadruge” oprobala u glumi.

@djenk3c #fy #fypシ #djenk3c ♬ original sound – Đenis Hujić


Dalili su gledaoci rijalitija posle prevare pred kamerama dodelili etiketu “preljubnice”, a zbog fizičkog izgleda na početku svoje rijaliti karijere, kada je izgledala totalno drugačije, na društvenim mrežama se mogu videti komentari poput “Od ružnog pačeta do lepotice”, “Neprepoznatljiva je”, a kako je Dalila nekada izgledala pogledajte OVDE


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh