Estrada

Totalno promijenio imidž: Milan Stanković malo liči na SEBE sa početka karijere

Punih 14 godina je na javnoj sceni, a za to vrijeme je imao nekoliko transformacija.

Milan Stanković - Kurir.rs

Milan Stanković proslavio se učešćem u takmičenju “Zvezde Granda” kada je osim glasom, publiku osvojio i stasom, a na njegov šarm i izgled „padale” su pripadnice nježnijeg pola, prenosi Objektiv.

Punih 14 godina je na javnoj sceni, a za to vrijeme je imao nekoliko transformacija.

Ono što ga je izdvajalo od svih drugih jeste prepoznatljiv imidž i stil oblačenja.

Plava kosa i šiške na stranu, uredno obrijan, a čim se nasmije njegovi blistavo bijeli zubi su dolazili do izražaja. Jednom riječju, san svake djevojke, a tada su mu fan grupe dodijelile i nadimak „Plavi čuperak”. Njegovo srce u to vrijeme, prije 13 godina, osvojila je pjevačica Rada Manojlović.

Vremenom je riješio da promijeni imidž i plavu kosu ofarba u nešto tamniju nijansu. U tom periodu je bio dio Pinkovih zvezdica, a tada šiške je drugačije češljao i počeo je da pušta bradu.

Nekoliko godina je ostao dosljedan takvom izgledu, a onda je uz pomoć gela počeo da namješta frizuru.
Već neko vrijeme je u ilegali i ne eksponira se u javnosti, a njegovi vjerni obožavaoci sa čežnjom očekuju njegove nove fotografije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh