Estrada

NAKON 17 GODINA VELIKA ISTINA O JELENI KARLEUŠI! Karići riješili da progovore, ne može ništa da ospori!

“Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.”

Bojan Karić i Jelena Karleuša - TekstoTeka.com

Danijela Karić prvi put je progovorila o bivšoj snajki, njenom odnosu sa porodicom Karić, ali i razlogom za razvod od prvog muža Bojana Karića.

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić često su na meti javnosti, pa se o njihovom razvodu svako malo priča. Međutim, Jelena je prije Duška imala brak sa Bojanom Karićem koji je trajao samo par mjeseci.

I nakon tog braka Jelena je prošla kroz brojne novinske natpise, a sada, sedamnaest godina kasnije, sestra Bojana Karića stala je u pjevačicinu odbranu.

“Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uviek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje”, ispričala je Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Sestra Bojana Karića istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje.

“Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.”

Danijela je takođe istakla da razumije njihovu odluku da svako krene svojim putem, jer iza sebe i sama ima brak na koji je stavila tačku.

“Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh